Bases Concurs 'PHOTOCALL ST. PATRICK'S DAY'


El comitè del Tortosa English Festival organitza el concurs 'Photocall St. Patrick's Day' en el marc del Pre-Festival, a través de la xarxa social Facebook.


Qui hi pot participar?

Qualsevol persona amb perfil a la xarxa social Facebook que participi en el Photocall del Pre-Festival que es realitzarà el dia 17 de març a la Plaça de l'Ajuntament de Tortosa. Horari: 21:00 h. fins 23:00 h

Com?

1.- Participar al Photocall. L'organització serà l'encarregada de fer les fotografies i publicarà un àlbum a la pàgina de Facebook del Tortosa English Festival a partir del 21 de Març de 2017. Podran aparèixer un màxim de 2 persones per fotografia.

2.- Un cop publicat aquest àlbum, tothom qui vulgui podrà votar les fotografies que més li agradin clicant a “m’agrada”.

3- Els concursants que vulguin optar al premi, hauran de fer-se seguidors de les pàgines de Facebook del Tortosa English Festival i de Descubre Irlanda. I hauran d'incentivar als seus seguidors a fer Like a aquestes dues pàgines i també a la seva foto perquè pugui esdevenir la guanyadora

4.- El concursant que obtinguin més M'agrada a la seva foto serà el guanyador/a del premi.

5.- Les votacions es tancaran el 30 de Març de 2017 a les 20.00h.

5.- El guanyador/a es farà públic el dia 31 de Març del 2017 a través del Facebook i del Web del Tortosa English Festival www.tortosaenglishfestival.es


Premi

Un cap de setmana a Dublin per a dues persones. (Les condicions es publicaran a la web Tortosa English Festival )

Consideracions

Si el guanyador/a del premi no respòn en el termini de 24h/48h per acceptar el premi, o no el vol per alguna raó, quedarà descartat i l'organització triarà la segona fotografia més votada. I així successivament.

El guanyador/a del premi, que haurà d'aparèixer en la foto més votada a Facebook, s'haurà de personar a recollir el premi en l'acte de lliurament de premis del Tortosa English Festival que es farà el dia 2 d'Abril de 2017 a la Cripta de la Reparació de Tortosa, o bé delegar en alguna altra persona, degudament acreditada.

En cas que el guanyador/a del premi sigui un menor d'edat, el viatge l'haurà de fer acompanyat d'un adult.

El premi no es podrà canviar pel seu import en metàlic ni per cap altre premi.

L'organització del Concurs es reserva el dret de penjar les fotos a Facebook.

Els participants autoritzen que el Tortosa English Festival utilitzi les fotografies per penjar-les al Facebook així com les seves dades per contactar amb els guanyadors i lliurar-los el premi.

La simple participació en aquest concurs implica l'acceptació d'aquestes Bases en la seva totalitat i el criteri interpretatiu del Tortosa English Festival, quant a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs.